Bedrijfsfilm Vredestein beloond met Gold Award

Bedrijfsfilm Vredestein beloond met Gold Award

Tijdens een gala in Hamburg van het World Media Festival zijn twee films van Apollo Vredestein BV bekroond met een intermedia-globe Gold Award. Het gaat om films die zijn vertoond tijdens de internationale productlancering van de all seasonband Vredestein Quatrac 5 en de winterband Vredestein Snowtrac 5 en worden gebruikt tijdens beurzen, online en op de winkelvloer.
Onderscheidend
Het World Media Festival – global competition for modern media zet onderscheidende producties in corporate film, televisie, internet, internet-tv en print op internationaal niveau in de spotlights. Voor de deelname aan deze competitie ontving de organisatie 700 inzendingen.
Apollo Vredestein BV zette hoog in met deze twee korte speelfilms. Naast de bekroning maakten de twee films ook deel uit van een selectie van films, voor de speciale voorvertoning ter inspiratie en kruisbestuiving voor professionals. Naast de Vredestein films werden hier onder ander de making of reel van seizoen 4 van Game of Thrones en een episode van BMW Stories getoond.
Spectaculaire scènes
Voor de productie van deze minispeelfilms huurde Vredestein Sounds Like Film en Artin Advertising in. De opnames vonden deels plaats in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. De muziek wordt verzorgd door de Nederlander Nando Eweg en de Zweed Peter Kvint.
De arrangementen die zij voor deze films componeerden vormen een perfecte aanvulling op de indrukwekkende beelden.
Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.