Magna Tyres tekent overeenkomst met Reifen Lorenz

Magna Tyres tekent overeenkomst met Reifen Lorenz

Magna Reifen LorenzMagna Tyres Group en de Duitse bandengroothandel Reifen Lorenz hebben per mei 2015 een strategische overeenkomst gesloten.
Midden Duitsland
Deze samenwerking is een belangrijke stap in de verdere introductie en voortzetting van Magna Tyres als OTR bandenmerk in Duitsland. Reifen Lorenz gaat de grondverzet en industriebanden van Magna verkopen in het midden van Duitsland. Beide bedrijven hebben een langdurige ervaring in (inter)nationale handel en distributie.
MTP banden
De strategische overeenkomst behelst ook het eigen merk MTP, de nieuwe productlijn van de Magna Tyres Group die bestaat uit OTR bandenprofielen voor de constructie en mijnbouw.
Magna Tyres heeft al eerder een strategische overeenkomsten gesloten in Duitsland, namelijk met Pneuhage Reifendienste voor de regio Zuid Duitsland en met Reifen Helm in Noord Duitsland. Met het opnemen van Reifen Lorenz in het dealernetwerk van Magna Tyres in Duitsland, wordt het doel om een nationale dekking van een Magna sales- en servicenetwerk verder nagestreefd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.