Hankook OE op nieuwe Audi TT- en TTS

Hankook OE op nieuwe Audi TT- en TTS

Audi heeft Hankook gekozen als af fabriek gemonteerde banden voor de derde generatie Audi TT’s. De nieuwe Audi TT- en TTS-modellen worden af fabriek voorzien van de Ventus S1 evo² in verschillende maten.
Hankook Ventus S1
Afhankelijk van het motortype worden de Hankook Ventus S1 evo² gemonteerd in de maten 225/50R17, 245/45R17 of 245/35R19.
Hongarije
De Hankook Ventus S1 evo² wordt geproduceerd in Hongarije en demonstreert, door de succesvolle combinatie van nauwkeurige handling, een uitmuntende remcapaciteit en een grote mate van richtingsstabiliteit, zijn optimale prestaties zelfs onder veeleisende omstandigheden. Het gebruik van uiterst veerkrachtige maar tegelijkertijd extreem lichtgewicht gordelmateriaal, dat ook wordt gebruik voor de Hankook-racebanden die bijv. voor de DTM (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft) worden gebruikt, betekent dat de Ventus S1 evo² uiterst dynamisch rijden mogelijk maakt, zelfs onder permanent uitdagende omstandigheden. Bij de ontwikkeling van de Ventus S1 evo² werd rekening gehouden met de voortdurend belangrijker wordende milieuaspecten, hetgeen resulteerde in een verminderde rolweerstand en weinig bandengeluid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.