TIP verlengt bandencontract met Goodyear

TIP verlengt bandencontract met Goodyear

TIP Trailer Services heeft het bestaande contract voor vrachtwagenbanden met Goodyear verlengd tot eind 2016, wanneer de twee bedrijven 10 jaar samenwerking zullen vieren. Dit maakte Goodyear bekend.
50.000 voertuigen
TIP Trailer Services heeft in Europa meer dan 50.000 voertuigen. Het bedrijf specialiseert zich in de lease en verhuur van trailers, tankers en ander materieel.
Goodyear FleetOnlineSolutions
Het contract, dat betrekking heeft op de levering, de service en het beheer van banden voor TIP Trailer Services, ging in 2006 van start. Voor het bandenbeheer vormt Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) een essentieel onderdeel van het contract. Het systeem voor bandenbeheer is voor TIP en Goodyear toegankelijk via internet, evenals voor de servicenetwerken van beide bedrijven.
De geleverde banden omvatten Goodyear- en Dunlop-merken, en TreadMax en NextTread vernieuwde banden. De belangrijkste maten die door TIP worden gebruikt zijn 385/65R22.5, 385/55R22.5 en 435/50R19.5 met inbegrip van de onlangs geïntroduceerde Goodyear Fuelmax T 435/50R19.5-band.
 

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Fred van Reenen

    Well done Ymen.
    Gefeliciteerd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.