Windpower lanceert W80 winterband voor vóór- en trekas

Windpower lanceert W80 winterband voor vóór- en trekas

Windpower lanceert de W80 serie met winterbanden voor de vóór- en trekas. Deze zijn tevens geschikt voor transportwagens voor gevaarlijke stoffen. Dit meldt importeur Agriband BV.
De Windpower WSW80 M+S voor de vooras en de WDW 80 M+S voor de trekas bieden maximale veiligheid op de weg en worden gekenmerkt door het sneeuwvloksymbool.
Windpower WSW80 M+S
De WSW80 M+S is ideaal voor de vooras. De verbeterde tractie door de lamellen in de profielblokken en het moderne lamellenontwerp zorgen voor uitstekende stuureigenschappen. Het brede, diepe profiel, de halfopen schouder van de band en de aangepaste loopvlaksamenstelling zorgen voor een optimale grip in de winter. Het karkas van de WSW80 M+S band is tevens geschikt voor loopvlakvernieuwing.
Windpower WDW80 M+S
De WDW80 M+S is speciaal ontwikkeld voor winterse omstandigheden. Deze band heeft uitstekende tractie eigenschappen voor besneeuwde wegen. Het brede loopvlak en de hoge profielblokken zorgen voor goede grip. Dit wordt versterkt door de zelfreinigende eigenschappen van de band. Ook de WDW80 M+S is geschikt voor loopvlakvernieuwing.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.