Bandenmaffia.nl sponsort Hoondert Rally Team voor Dakar

Bandenmaffia.nl sponsort Hoondert Rally Team voor Dakar

Bandenshop Bandenmaffia.nl heeft een sponsorcontract ondertekend met Adwin Hoondert van het Hoondert Rally Team.
Na een succesvolle deelname aan Le Dakar in 2014 neemt het Zeeuwse team ook volgend jaar deel aan de zwaarste rally ter wereld.
Bandenshop
Bandenmaffia.nl is sinds 1 oktober 2014 actief. De bandenshop richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt en levert elk merk en type naar eigen zeggen tegen concurrerende prijzen. Bandenmaffia.nl put haar voorraad uit de grootste, voorraadhoudende magazijnen verdeeld over heel Europa. Daardoor zegt de bandenshop een lage prijsgarantie en snelle levering te kunnen garanderen.
Hoondert
Hoondert Rally Team dankt zijn naam aan de hoofdsponsor van het eerste uur: Hoondert Staalbouw. Eigenaar Adwin Hoondert is gestart met rallyrijden met een personenauto en sinds 2013 ook met de truck.
 
 

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Jan de bandenman

    Wat een lachwekkende naam ! De eigenaar noemt zich zelf de Godfather hoeveel fantasie kan een mens hebben? , vestigingsadres is een oud woonhuis met een klein schuurtje op dit adres is ook een tuningshop ingeschreven , Na een aantal bandenwinkels vergeleken te hebben constateer ik ook nog dat ze een stuk duurder zijn ! En mocht je per ongeluk een verkeerde band bestellen zal terugsturen een moeilijke en dure aangelegenheid worden ben ik bang..
    Iedereen denkt tegenwoordig binnen te kunnen lopen met het opzetten van een webwinkeltje , bij de een is het verlies nog groter dan de ander .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.