Nokian hoofdsponsor Navigate North

Nokian hoofdsponsor Navigate North

Navigate NorthNokian Tyres is vanaf 2015 officieel partner van Navigate North, een trip van 7 dagen waarin 7.000 kilometer wordt afgelegd in meer dan 6 landen.
Winterse omstandigheden
Het evenement sluit volgens importeur De Klok Banden perfect aan op de visie en producten van Nokian Tyres. “Nokian banden zijn de beste banden om zo’n afstand in extreem winterse omstandigheden af te leggen.’’ aldus sales manager Benelux, Zvonko Tkauz. “Onze producten komen perfect tot hun recht tijdens Navigate North.’’
Navigate North is een combinatie van fun en presteren voor goede doelen. De trip is voor iedereen een ‘once-in-a-lifetime-experience’ waarin afzien wordt gecombineerd met ontspanning, een challenge met teamspirit als uitgangspunt, genieten van het mooie landschap en ‘gummen’ met je auto.
Testwinnaar
Alle deelnemers van Nokian Navigate North rijden dan ook op Nokian banden. Nokian Tyres is al meerdere malen testwinnaar met winter- en zomerbanden. Al meer dan 80 jaar maakt Nokian Tyres banden, die extreme winterse omstandigheden succesvol kunnen doorstaan. Al in 1934 heeft Nokian, als de eerste in de wereld, een winterband gefabriceerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.