KwikFit introduceert nieuwe ‘bandenmeetstraat’

KwikFit introduceert nieuwe ‘bandenmeetstraat’

KwikFit heeft haar nieuwe ‘bandenmeetstraat’ in het bandenhotel in Harderwijk in gebruik genomen. Een soortgelijk systeem is ook aanwezig bij het eerste bandenhotel in Etten-Leur, maar dankzij de gewijzigde opstelling zorgt deze modernere variant voor meer productiviteit tijdens het drukke wisselseizoen.
Profielscanner
Onderdeel van de ‘bandenmeetstraat’ is de nieuwe profielscanner die het profiel van de wisselbanden zeer nauwkeurig scant en deze informatie digitaal opslaat. Hierdoor kan KwikFit het bandenbeheer voor haar klanten nog beter managen en rijden de zakelijke rijders altijd op veilige banden.
Profielinformatie
De KwikFit profielscanners zijn speciaal voor KwikFit Nederland ontwikkeld en zijn uniek in de wereld. Onderzoek heeft aangetoond dat met deze nieuwe profielscanners de meest consistente profielinformatie verschaft kan worden aan de leasemaatschappijen. Mocht er nog twijfel bij de leasemaatschappij zijn, dan is er altijd nog een foto beschikbaar van iedere gescande band. Ook kunnen afgekeurde banden direct worden afgevoerd wat de opslagkosten voor de leasemaatschappij beperkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.