AA-Equipment lanceert Bartec TECH500 TPMS

AA-Equipment lanceert Bartec TECH500 TPMS

Bartec Tech500Allround Automotive Equipment (AA-Equipment) in Helmond introduceert de Bartec TECH500 TPMS. De TECH500 is de allernieuwste diagnoseoplossing op het gebied van TPMS-innovaties met Nederlandstalige bediening.
Fouten opsporen
De TECH500 TPMS spoort automatisch fouten op in het Tire Pressure Monitoring System (TPMS) bandendruk bewakingssysteem, leest bestaande TPMS-sensoren uit en kopieert de uitgelezen data van bestaande sensoren in korte tijd naar nieuwe ‘Alligator sens.it’, ‘Schrader EZ-Sensor’ en ‘Huf’ TPMS-sensoren. Nieuwe sensor-ID’s worden door de geïntegreerde inleerprocedure eenvoudig en snel naar het voertuig verzonden.
Wifi en Bluetooth
De TECH500 TPMS alles-in-één bandendrukbewakingssysteem diagnosetester borduurt voort op de beproefde capaciteiten van de TECH400 met nieuwe features zoals Wi-Fi en Bluetooth. Data wordt vanuit het TPMS-managementsysteem door de TECH500 draadloos naar een PC of printer verstuurd. De software kan via internet of een SD-kaart eenvoudig ge-update worden als er nieuwe voertuiginformatie beschikbaar is. De interne accu heeft een hoge capaciteit en wordt via een USB-aansluiting geladen. De TECH500 maakt de werkplaats efficiënter en helpt de garagist de klant beter te informeren over de status van zijn TPMS-systeem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.