Hankook komt met nieuwe e-cube trailerband

Hankook komt met nieuwe e-cube trailerband

Hankook-e-cube-Blue-TL20Hankook breidt met de nieuwe e-cube Blue TL20 zijn assortiment trailerbanden uit met een bijzonder milieuvriendelijke band voor het afstandstransport.
Bedrijfswagens
De band is ontwikkeld speciaal voor de behoeften in Europa voor bedrijfswagens. Hij werd naast de centrale factoren veiligheid en kwaliteit speciaal met het oog op de in expeditiesector sterk toegenomen eisen aan complete efficiëntie gemaakt. Hiervoor heeft Hankook de brandstofefficiëntie  en duurzaamheid verder verhoogd en tegelijkertijd de gebruikseigenschappen van de banden worden verbeterd.
Duurzaamheid
Bij de ontwikkeling van de e-cube Blue TL20 stond voor de ingenieurs van Hankook duurzaamheid centraal. Een nieuwe loopvlaksamenstelling vermindert de rolweerstand met 8 procent en bespaart zo waardevolle energie tijdens het rijden. Het hierdoor afgenomen brandstofverbruik en de duurzaamheid zorgen in hoge mate voor efficiëntie en minder CO2-uitstoot.
Met de nieuwe trailerband speelt Hankook in op de hoge eisen die het afstandstransport stelt. De e-cube Blue TL20 beschikt over alle e-cube basistechnologieën, zoals het innovatieve Hankook samenstellingsprocedé IMS (Innovative Mixing System), dat voor een verbeterde rolweerstand zorgt en de gepatenteerde Stiffness Control Contour Theory (SCCT), die de duurzaamheid van het karkas verhoogt en de coveringseigenschappen verbetert.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.