Hankook SmartControl AW02 winterbanden voor vrachtwagens

Hankook SmartControl AW02 winterbanden voor vrachtwagens

Hankook-SmartControl-AW02Hankook lanceert de nieuwe SmartControl AW02, een winterband voor vrachtwagens die zowel op de stuuras als alle andere assen van de kan worden aangebracht.
Winter
De M+S-aanduiding en “Three Peak Mountain Snowflake“ (3PMSF)-aanduiding geven aan dat de band ook onder winterse omstandigheden altijd de nodige veiligheid biedt. Bovendien wordt door de lange levensduur en tractie in combinatie met een lager brandstofverbruik de aantrekkelijkheid van de band vergroot.
De SmartControl AW02 heeft een breed loopvlak, dat het contactvlak tussen band en weg vergroot en waarmee het rijgedrag wordt verbeterd. Tevens zorgt de structuur van het profiel met de vijf hoofdontwateringsgroeven voor extra veiligheid bij aquaplaning.
Rubbermengsel
Voor de banden werd voor het eerst een nieuw ontwikkeld rubbermengsel gebruikt, dat op grond van strenge winterse omstandigheden is ontwikkeld. Daardoor is de band bijzonder goed bestand tegen kou en laat het ook bij lage temperaturen de volledige performance zien. Gelijktijdig zorgt de SmartControl AW02, door het nieuwe mengsel, voor een lange levensduur en reductie van het brandstofverbruik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.