AA-Equipment lanceert Launch X-631+ en X-712 3D uitlijnapparatuur

AA-Equipment lanceert Launch X-631+ en X-712 3D uitlijnapparatuur

AA UitlijnapparatuurLeverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment BV (AA-Equipment) in Helmond presenteert de Launch X-631+ en X-712 3D.
Uitlijnapparaten
De Launch X-631+ en X-712 3D zijn professionele en betaalbare uitlijnapparaten voor ieder autobedrijf, bandenbedrijf, fastfitter en schadeherstelbedrijf waar aan personenwagens en lichte bedrijfswagens gewerkt wordt.
De X-631+ en X-712 3D zijn beide in staat om snel wielstanden te kunnen meten en afstellen. De gegevensoverdracht tussen de meetkoppen en het kabinet met daarin de computer verloopt via Bluetooth waardoor er geen hinderlijke kabels in de omgeving van het voertuig zijn en de monteur zonder hindernissen zijn werkzaamheden uit kan voeren.
Camera’s
De Launch X-712 3D heeft twee camera’s en een driedimensionale weergave. De X-712 3D bezit de modernste meettechnieken om de wielstanden van een voertuig snel, accuraat en vakkundig te controleren en af te stellen.
De Launch X-631+ heeft acht camera’s. De meetkoppen met ieder twee 20° CCD-camera’s worden met de mechanische snelspanners snel en makkelijk aan de wielen opgehangen. Hij meet de camberstand over alle wielen in één keer tegelijk. Het voertuig hoeft hierbij maar 45 graden naar achteren verplaatst te worden en de totale camberstand is gemeten. Het is niet meer nodig om ieder wiel afzonderlijk uit te slingeren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.