Inter-Tyre lanceert nieuwe wielenmerk itWheels

Inter-Tyre lanceert nieuwe wielenmerk itWheels

itWheelsOnder de naam itWheels introduceert Inter-Tyre Holland exclusief voor de Benelux een geheel nieuwe lijn lichtmetalen wielen. Het wielenmerk werd al eerder gelanceerd op de vakbeurs Reifen in Essen.
Vrouwennamen
De itWheels collectie bestaat uit 6 modellen in de kleuren zilver, grijs, zwart en hyper silver. Door te kiezen voor veelzeggende vrouwennamen als Michelle, Julia, Emanuelle, Gabrielle, Emma en Sofia wil het merk niet alleen de klasse, het uniek design en de uitstraling benadrukken, maar geeft het de wielen tevens een eigen ‘gezicht’.
TPMS sensoren
De lichtmetalen wielen beschikken over het TÜV predikaat en voldoen aan de ECE norm. De wielen zijn verkrijgbaar in een geselecteerde samenstelling van inchmaten en zijn voor een groot deel voor alle automerken beschikbaar. Alle wielen hebben ook het predikaat ‘winterwiel’.
Alle wielen uit de collectie zijn geschikt voor het gebruik van TPMS sensoren. Inter Tyre verwacht dat itWheels door de combinatie van assortimentssamenstelling en beschikbaarheid de komende periode zal uitgroeien “tot een merk van betekenis.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.