Magna Tyres presenteert zich aan havenindustrie

Magna Tyres presenteert zich aan havenindustrie

Magna TyresMagna Tyres heeft zich voor het eerst gepresenteerd aan de havenindustrie. Hiervoor heeft het bedrijf deelgenomen aan TOC Europe 2014, de internationale vakbeurs voor vervoer in de havenindustrie.
TOC Europe 2014
TOC Europe 2014 vond plaats van 24 t/m 26 juni in ExCel in Londen. Magna Tyres Group presenteerde op haar stand haar complete bandenassortiment voor havenapplicaties. De bandenproducent toonde de 18.00-25 MB01 en 16.00R25 M-Straddle.
Port handling range
De port handling range van Magna Tyres heeft zich de laatste jaren steeds meer bewezen door succesvolle testen op machines van fabrikanten als Terex, Sennebogen en Hyster. “De erkenning door deze fabrikanten is de eerste essentiële stap op weg naar bevestiging van het merk Magna op deze dynamische en snel innoverende markt”, aldus Hein de Wind, Sales Director bij Magna Tyres Group. “Met deelname aan deze beurs hoopten we onze naamsbekendheid op deze markt nog verder uit te breiden en een breed publiek bestaande uit port authorities, terminal operators en port equipment fleet managers direct te bereiken.”
Magna Tyres Group heeft zich ook al ingeschreven als exposant op TOC Europe 2015 die plaats vindt in Ahoy Rotterdam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.