The Alwaysbemobile Company lanceert Profile academy

The Alwaysbemobile Company lanceert Profile academy

Alwaysbemobile CompanyThe Alwaysbemobile Company lanceert haar eigen opleidingsplatform. Naast de bekende technische trainingen gaat het om een compleet nieuw opleidingspakket op het gebied van commercie en management.
Profile Tyrecenter
De zogeheten Profile en James Academy heeft als doel de vakkennis van het personeel van de Retailformules, Profile Tyrecenter en James Auto & Service, naar het hoogste niveau te brengen en te behouden. De opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met partners als GMTO en Delphi. Vestigingen worden door de Academy officieel gecertificeerd, zodat ook voor de consument zichtbaar is dat de ze voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de Academy.
Commercie en management
Volgens Harm Nieboer, Directeur Retail van The Alwaysbemobile Company, wordt naast alle technische facetten ook een volledig commercieel trainingspakket geboden: “De klant staat in hele gehele opleidingstraject centraal. Naast de diepgaande scholingen is er een complete help- en supportdesk ingesteld rondom de Academy. Vestigingen van Profile Tyrecenter en James Auto & Service kunnen hier te allen tijde gebruik van maken.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.