Nieuwe Vredestein Traxion Cereall met F+ Technologie

Nieuwe Vredestein Traxion Cereall met F+ Technologie

Vredestein Traxion Cereal 3-4Vredestein lanceert de nieuwe Traxion Cereall oogstmachineband met de Vredestein F+ technologie.
F+ technologie
Dankzij de Vredestein F+ technologie (Increased Flexion) is dit de eerste band die tot 20% meer kan inveren, De speciale IF-karkasconstructie maakt het mogelijk dat hoge belastingen met een significant lagere bandenspanning gecombineerd kan worden, onafhankelijk van de rijsnelheid. Hiermee heeft de Traxion Cereall 20% meer draagvermogen dan standaard banden.
Cyclic Field Operation (CFO)
Dankzij CFO (Cyclic Field Operation) is het draagvermogen van de Traxion Cereall 55% hoger dan bij banden zonder deze eigenschap. Dit is volgens Vredestein nodig om tijdens het oogsten de grote gewichtsverschillen tussen een lege en een volle graantank op te kunnen vangen. De gebogen nokkenvorm van de Traxion Cereall zorgt voor veel vermogensoverdracht in de tractiezone van de band. Het zelfreinigende profiel, met naar buiten toe verruimende nokken, reduceert wielslip en verhoogt daarmee het rendement. De breedte is afgestemd op de maximale voertuigbreedte voor combines.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.