Apollo breidt programma industriebanden uit

Apollo breidt programma industriebanden uit

Apollo Vredestein presenteerde op de Agritechnica 2013 in Hannover twee compleet nieuwe productlijnen voor mobiele graafmachines en compacte schrankladers van het merk Apollo. Tevens wordt het matenpakket van de AIT 416 voor laad/graafcombinaties en industriële telescoopladers uitgebreid.
Industriebanden
Met deze nieuwe industriebanden zegt Apollo verder te bouwen aan haar groei in Europa. Nieuw is het programma Apollo AWE 713 voor mobiele graafmachines. Begin 2014 worden hiervan drie nieuwe maten op de Europese markt gebracht: 9.00-20, 10.00-20 en 11.00-20.
Ook nieuw is het programma ASR 614. Met deze band speelt het merk in op de vraag naar banden voor compacte schrankladers. Eind dit jaar worden de twee belangrijkste maten voor deze zeer wendbare bouwmachines, de 10-16.5 en 12-16.5, geïntroduceerd. Het speciale rubbermengsel voor het loopvlak heeft een hoge slijtageweerstand en biedt tevens een goede bescherming tegen het indringen van scherpe voorwerpen.
Graaf-laadcombinaties
Het programma Apollo AIT 416 voor graaf-laadcombinaties wordt in het voorjaar van 2014 uitgebreid met de maat 18.4-26, een maat die vanwege zijn hoge draagvermogen populair is voor montage op de achteras van graaf-laadcombinaties. Door de toevoeging van de 18.4-26 bedraagt het totale aanbod nu zes maten en daarmee dekt Apollo het gangbare matenpakket diagonale industriebanden voor deze veelzijdige machines goed af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.