Goodyear lanceert warmvernieuwingsbanden voor trailers

Goodyear lanceert warmvernieuwingsbanden voor trailers

Goodyear Treadmax RHT IIGoodyear komt met twee nieuwe warmvernieuwingsbanden voor trailers en vult daarmee haar TreadMax programma aan. Voortaan kunnen de TreadMax MST II en TreadMax RHT II worden ingezet voor gemengd gebruik en regionaal transport.
Offroad
De TreadMax MST II is beschikbaar in de maat 385/65R22.5 en vervangt de huidige TreadMax MSS II en de TreadMax MSD II. De vernieuwingsband voor gemengd gebruik richt zich voornamelijk op offroad voertuigen die worden ingezet op bouwwerven of mijnen. Het ontwerp en de constructie van deze banden garanderen een uitstekende duurzaamheid en tractie in alle omstandigheden.
Trailer transport
De nieuwe TreadMax RHT II is beschikbaar in de maat 385/55R22.5 en vult de huidige TreadMax RHT II 385/65R22.5-trailerband aan. Dit nieuwe product is bestemd voor regionaal trailertransport en is leverbaar in de populairste maten van de TreadMax RHS II. Hij is eveneneens verkrijgbaar als warmvernieuwingsband op eigen karkas waardoor alleen de prijs voor het vernieuwingsproces hoeft te worden betaald.
De nieuwe TreadMax warmvernieuwingsbanden worden uitsluitend geproduceerd met Goodyear-karkassen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.