Groeirecord online verkopen Profile Tyrecenter

Groeirecord online verkopen Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter_leenautoDe online verkoop van banden en velgen is bij Profile Tyrecenter verdrievoudigd. Dit laat moedermaatschappij The Alwaysbemobile Company weten.
Transporteurs
De explosieve groei is vooral veroorzaakt door de nieuwe bandencontracten met Transporteurs. “Het gaat met name om nieuwe landelijke klanten (fleetowners, leasemaatschappijen, transportbedrijven) die in toenemende mate kiezen voor maatwerkoplossingen landelijk”, aldus The Alwaysbemobile Company.
The Alwaysbemobile Company
Niet alleen bij Profile Tyrecenter, maar in de gehele groep groeide de omzet, aldus CEO Luc van Bussel: “Ondanks het erg lastige economische klimaat, de dalende consumentenbestedingen en de krimpende automotive aftermarket heeft The Alwaysbemobile Company NV de recordomzet (halfjaar) van 2011 en 2012 overschreden.” Bij zakelijk onderhoud is een omzetstijging te zien van 10 procent.
Record omzet
The Alwaysbemobile Company heeft de verwachting om in 2013 de recordomzet van 2012 (146 miljoen euro) te overtreffen. Voor de tweede helft van 2013 wordt een aanhoudende groei voorzien in alle business units. “Samen met de aangesloten ondernemers blijven we dan ook volop investeren in de kwaliteit naar onze klanten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.