KSC Import: Meer dan 450 centreerringen

KSC Import: Meer dan 450 centreerringen

Lichtmetalen velgen specialist KSC Import  in Venlo heeft haar aanbod centreerringen uitgebreid tot meer dan 450 verschillende soorten. Dit laat directeur Gijs Kusters weten. “Onze verwachting is dat er in totaal circa 500 verschillende ringen zijn. We zijn dus aardig op weg dit geheel af te dekken”
KSC Import is naar eigen zeggen de enige leverancier in Nederland die nagenoeg alle centreerringen uit voorraad kan leveren. “Wij zijn hiermee nu circa anderhalf jaar bezig”, aldus Kusters. “Sinds die tijd is ons aanbod gegroeid tot de ruim 450 verschillende centreerringen op dit moment.”
Aanvankelijk was het bedrijf begonnen met centreerringen voor haar eigen merken lichtmetalen velgen: “Maat we hebben dat uitgebreid naar zover bekend alle leveranciers van lichtmetalen wielen. Als specialist op het gebied van de montage van lichtmetalen velgen moet je in deze behoefte kunnen voorzien.’’
Centreerringen zijn nodig voor het passend maken van het naafgat van een velgen op de naaf van de desbetreffende auto. “Wij verwachten dat hierin zo’n 500 verschillende toepassingen zijn. Daarmee zijn wij nummer één voor alle centreerringen. Een telefoontje naar ons betekent dat er voor bijna alle maten lichtmalen velgen een oplossing is.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.