Facom lanceert Jet+ Express werkplaatswagen

Facom lanceert Jet+ Express werkplaatswagen

Geredschapsproducent Facom lanceert de werkplaatswagen Jet+ Express. Hiermee speelt men naar eigen zeggen in op de komst van steeds meer fast-fitdiensten en één-uursbeurten in werkplaatsen. “De werkplaatswagen zorgt ervoor dat de monteurs kostbare tijd besparen tijdens onderhoudswerkzaamheden.
De Jet+ Express is aan weerszijden voorzien van een neerklapbare wielsteun. Dankzij dit onderdeel kost het verwijderen van een autowiel minder inspanning, waardoor zowel vermoeidheid als spier- en botaandoeningen worden voorkomen. Door het draaien van de wagen kan het wiel gewoon in de speciale wielsteun worden geplaatst.
De werkplaatswagen heeft vijf wielen en is uitermate wendbaar. Bovendien is hij voorzien van een ingebouwde bandenvuller en twee aparte slangen voor pneumatisch gereedschap.
De nieuwe werkplaatswagen JET+ Express is leverbaar met drie (DLS.T1) of vijf (DLS.T2) laden en is voorzien van een systeem waarmee de laden volledig kunnen worden geopend, zodat ze optimaal toegankelijk zijn en gereedschap naar wens kan worden gerangschikt. Bovendien past de wagen in het modulaire Facom-systeem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.