Meppel uitgeroepen tot Beste Kwik-Fit Filiaal 2011

Meppel uitgeroepen tot Beste Kwik-Fit Filiaal 2011

De Kwik-Fit vestiging aan de Leonard Springerlaan in Meppel is uitgeroepen tot beste Kwik-Fit filiaal van 2011. Dat hebben de klanten van Kwik-Fit bepaald. De verkiezing vond voor de eerste keer plaats tussen de 181 vestigingen van de landelijke autoserviceketen, die dit jaar in Nederland haar 30-jarige bestaan viert. Bijna 50.000 klanten van Kwik-Fit deden mee aan het onderzoek.
De prijs werd uitgereikt door Peter Wierikx, Sales Director van Kwik-Fit. Hij zei: “Klantvriendelijkheid hangt in hoge mate af van het inlevingsvermogen van een bedrijf of medewerker in de klant. Onze collega’s in Meppel kunnen dat goed en deze prijs is ze dan ook van harte gegund.”
Een jaar lang hebben alle Kwik-Fit filialen in het land gestreden om de titel ‘Beste Kwik-Fit Filiaal van Nederland 2011’. De winnaar van deze interne verkiezing wordt bepaald aan de hand van het oordeel van klanten over ‘hun’ Kwik-Fit vestiging. Via een enquête zijn bezoekers van het filiaal gevraagd naar hun mening over onder meer klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, de prijs-kwaliteitverhouding en verzorgdheid van het filiaal.
De vestiging in Meppel scoorde op alle punten hoog. Eervolle vermeldingen kregen ook de Kwik-Fit vestigingen in Dokkum en Hoogeveen, die respectievelijk de tweede en derde plaats behaalden.
Inmiddels zijn ook al de eerste enquêtes voor de verkiezing ‘Beste Kwik-Fit Filiaal van Nederland 2012’ ingevuld. De uitslag zal begin 2013 bekendgemaakt worden.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Alex

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de echte reacties.
    Ik hoor nooit veel goeds over kwikfit en ben er zelf ook geen fan van, maar ben enorm benieuwd hoe andere mensen dit ervaren. Zowel de positieve als de negatieve reacties.
    Welke vestiging is er al laatste geeindigd?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.