Vaco lanceert MVO+ certificering met landelijke dekking

Vaco lanceert MVO+ certificering met landelijke dekking

Vaco heeft in samenwerking met leden van de sector Bandenservice de branchespecifieke certificering Vaco MVO+ ontwikkeld. De uitbreiding van het bekende keurmerk ‘Vaco Erkend’ werd vandaag gevierd met de certificering van de serviceketens Euromaster Bandenservice, KwikFit en Profile Car & Tyreservice, met in totaal 400 vestigingen in Nederland.

Uitreiking
Matthijs Verhaar (Managing Director Profile Car & Tyreservice), Pieter Bikker (Director KwikFit Zakelijk) en Edo Wiggers (Managing Director Euromaster Bandenservice) kregen het MVO+ certificaat uit handen van Tim van der Rijken (Algemeen secretaris van Vaco). De officiële lancering van de certificering vond plaats tijdens de Algemene ledenvergadering van VACO.

Vaco Erkend
Vaco MVO+ is een doorontwikkeling van de in 2002 geïntroduceerde Vaco Erkend-certificering voor bandenservicebedrijven. Deze werd in 2014 uitgebreid met een aantal aspecten rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen. De branchespecifieke MVO-certificering is een aanvulling op ‘Vaco Erkend’ en heeft aandacht voor mens, milieu en maatschappij.

WWW.VACO.NL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.