Nieuw Omnitrac mixed service gamma van Goodyear

Nieuw Omnitrac mixed service gamma van Goodyear

Goodyear lanceert Omnitrac, een mixed service gamma voor vrachtwagens. De banden bevatten de nieuwe DuraShield-technologie.

Garantie
De banden uit het Omnitrac gamma hebben een optimale weerstand tegen beschadigingen en een langere levensduur dan voorgaande Goodyear mixed service banden. Ook hebben ze een garantie voor onopzettelijke schade en loopvlakvernieuwing. De nieuwe banden zijn ontwikkeld voor voertuigen die gebruikt worden in een mix van zware omstandigheden van onverharde locaties en verharde wegen. Dit zijn onder andere kiepwagens, cementmixers, betonpompen en diepladers die gebruikt worden in de bouw, en vrachtwagens in de afval-, recycling-, hout- en landbouwindustrie.
10 maten
Het nieuwe Omnitrac gamma bestaat uit 10 maten, zes Omnitrac S stuuras banden en vier Omnitrac D trekas banden. Hiervan is er één nieuw in de mixed service industrie. Deze 315/70 R22,5 maat dekt de groeiende trend in het gebruik van standaardtractoren in deze marktsector.
DuraShield is een nieuwe technologie met een bovenste gordel die extra weerstand geeft tegen karkasbeschadiging. Verder beschikt de band over het sneeuwvloksymbool en RFID-integratie (radiofrequentie-identificatie), dat een eenvoudige identificatie en verbinding met beheer- en volgsystemen voor banden mogelijk maakt. (Foto: Goodyear)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.