Hankook klaar voor winterseizoen

Hankook klaar voor winterseizoen

Hankook meldt klaar te zijn voor het komende winterseizoen met winterbanden die goed hebben gescoord in winterbandentests.
Topscores
Het gaat om de Hankook Winter i*cept RS 2, i*cept Evo 2 en i*Pike RS 2. Deze bansden hebben in de afgelopen tijd naar eigen zeggen topscores behaald in bandentests van Europese magazines en testorganisaties. Testers in verschillende landen hebben hun waardering uitgesproken voor de handling wen remeigenschappen op sneeuw. De Winter i*cept RS 2 behaalde een topscore in AutoBild, Auto Motor und Sport en Auto Express. De Hankook Tire Winter i*cept Evo 2 voegde daaro optimale grip in bochten en goede grip bij remmen op sneeuw aan toe. En volgens de testers scoorde de Hankook i*Pike RS 2 vooral goed in gebieden met zware sneeuwval, zoals Rusland en Scandinavie.
Testresultaten
“We zijn erg trots op de vele goede testresultaten van onze winterbanden in de verschillende landen”, aldus Han-Jun Kim, President of Hankook Tire Europe. “De goede testresultaten van onze winterbanden in onafhankelijke tests laten zien dat we consumenten geschikte producten kunnen bieden voor een breed scala toepassingen op veeleisende markten.”
De banden zijn getest in 8 automagazines in Europa.In drie tests kregen ze de waardering ´Aanbevelingswaardig´(Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.