ICandy en Land Rover komen met allterrain kinderwagen

ICandy en Land Rover komen met allterrain kinderwagen

Kinderwagenproducent iCandy introduceert samen met Land Rover de iCandy Peach All-Terrain Special Edition kinderwagen. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.
Avontuurlijk
De kinderwagen is naar eigen zeggen speciaal ontworpen voor avontuurlijke ouders.De eerste iCandy for Land Rover-kinderwagen is een ode aan de vele situaties die Land Rover aankan. Hij combineert op unieke wijze het design, de technische innovaties en de kwaliteit van de twee succesvolle Britse merken. “Perfect voor stijlvolle én avontuurlijke ouders die op zondag gaat wandelen in het bos of op een herfstige middag wilt uitwaaien op het strand”, aldus ICandy.
Design
Door gebruik van het herkenbare Land Rover-design en de flexibele functionaliteiten waar het merk om bekend staat, heeft iCandy samen met Land Rover een heel bijzondere kinderwagen gecreëerd. De designteams van Land Rover en ICandy waren van stap 1 betrokken bij het ontwerpproces. De kap van de kinderwagen is voorzien van het iconische Land Rover-grillepatroon en ook de fijne stiksels zijn gebaseerd op die van de Land Rover-modellen.
De nieuwe iCandy Peach All-Terrain Special Edition is verkrijgbaar bij kinder- en babyspeciaalzaken. (Foto: iCandy)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.