Michelin OE op nieuwe BMW R 1250 GS

Michelin OE op nieuwe BMW R 1250 GS

De nieuwe Michelin Anakee Adventure, die in januari 2019 op de markt komt, is door BMW goedgekeurd voor eerste montage op haar nieuwe BMW R 1250 GS. Dit heeft Michelin bekend gemaakt.
Trail band
Met deze approval wordt de reeds bestaande samenwerking tussen beide merken verder verstevigd. De nieuwe Michelin Anakee Adventure is een trail band die wordt toegevoegd aan de serie Michelin Road 5 Trail (voor weggebruik) en de Michelin Anakee Wild (50% weg- en 50% offroad gebruik). De nieuwe. Anakee Adventure is ontwikkeld voor 80% weggebruik en 20% offroad gebruik. De band blinkt uit door grip op nat wegdek door haar nieuwe generatie silica versterkt compound, en haar goede prestaties in droog weer met stabiliteit en lage slijtage.
GS-serie
BMW’s partnership met BMW Motorrad bestaat al sinds 2005, doen de bandenproducent de banden leverde voor de BMW GS-serie.

Dit bericht heeft één reactie

  1. r1200gsa

    Is puur een financiële kwestie. De Michelins zijn qua inkoop voor BMW het voordeligste. Bij mij zijn deze banden al binnen 500 km na aflevering eraf gehaald. Zelfs de dealer wilde deze niet voor aflevering wisselen omdat ze ze niet meer aan de straatstenen kwijt kunnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.