Nieuwe Vredestein Traxion voor compacte tractoren

Nieuwe Vredestein Traxion voor compacte tractoren

Apollo Vredestein heeft een nieuwe band toegevoegd aan haar Traxion-serie. De Traxion 65/70 is vooral bedoeld voor compacte tractoren, zowel met standaard- als knikbesturing.
Boomgaarden
De compacte Traxion is bijzonder interessant voor tractoren die veelvuldig worden gebruikt in wijngaarden, boomgaarden en voor diverse overheidsdiensten. Het profiel van de band biedt uitstekend zelfreinigend vermogen. Omdat de ruimte tussen de nokken groter wordt in de richting van de schouder, komt er geen aarde klem te zitten en wordt deze in plaats daarvan losgelaten. De band biedt een optimale grip en de tractor laat minder vuil achter op de weg bij vertrek.
Slijtageweerstand
Er is ook meer rubber in het midden van de band voor minder wrijving op het wegdek en verhoogde slijtageweerstand. De speciale compound biedt een ongekende slijtvastheid en extra weerstand tegen beschadiging en doordringing van voorwerpen. Het robuuste lamellenontwerp zorgt voor extra stabiliteit en grip voor een kleine draaistraal op wendakkers. Bovendien is met de D-snelheidsaanduiding (tot 65 km/h) maximaal 10% meer draagvermogen of 10% lagere bandenspanning mogelijk. (Foto: Apollo Vredestein)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.