VMI wint Michelin Supplier award

VMI wint Michelin Supplier award

VMI, de Nederlandse leverancier van productiemachines voor banden en rubber in Epe, heeft een Supplier Award 2018 gewonnen van Michelin.
Inkoop
Het was voor de 30e keer dat de Michelin Supplier Awards werden uitgereikt op basis van de inkoopactiviteiten. Volgens Michelin bedragen de kosten voor de inkoop meer dan 60% van de omzet van de groep. De Michelin Supplier Awards zijn het resultaat van een evaluatieproces op basis van de kwaliteit van de producten of services en de toegevoegde waarde die ze Michelin opleveren.
Uitreiking
In totaal werden er vijf Michelin Supplier Awrards uitgereikt. De uitreiking vond plaats op donderdagavond 25 oktober bij Michelin in Clermont-Ferrand door CEO Jean-Dominique Senard. Hij reikte de awards uit aan de vertegenwoordigers van de winnende bedrijven.
De andere winnaars van de Michelin Supplier Awards zijn Bekaert, Solvay, Himile en Human Technologies Inc (HTI). VMI werd opgericht in 1945 en levert productiemachines voor banden en rubber. VMI Group maakt deel uit van de eveneens Nederlandse TKH Group. (Foto: Michelin)
 
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.