Jos Dekkers Autobanden wordt Premio Banden + Autoservice

Jos Dekkers Autobanden wordt Premio Banden + Autoservice

Jos Dekkers Autobanden in Sprang-Capelle is per oktober 2018 aangesloten bij het Premio netwerk in Nederland. Hiermee is de nieuwe naam Premio Banden + Autoservice Jos Dekkers.
Overname
Na de overname van Jos Dekkers Autobanden door Erik Reniers en Kevin Koreman van Premio Taks van Gils in Oosterhout per januari 2018, was Jos Dekkers al toegevoegd aan het Uw Bandenspecialist netwerk van GDRP. Met de overgang naar Premio start het bedrijf – onder de dagelijkse leiding van Dominique de Winter – aan een nieuwe periode. Hierbij worden verdere uitbreiding van de services (complete autoservice en onderhoud) gerealiseerd: “Hiermee kunnen we de klanten nog breder van dienst zijn op gebied van banden en autoservice”, aldus Dominique de Winter.
Nieuwe locaties
Voor het Premio netwerk is de uitbreiding een welkom succes: “De regio was voor Premio nog een ‘witte vlek’, akdus GDRP Retail Development Manager Martijn van de Meent. “We zijn nog breder op zoek naar nieuwe locaties.”
Premio Banden + Autoservice is onderdeel van GDRP, Goodyear Dunlop Retail Partners. Premio is een franchisenetwerk van ruim 2.800 vestigingen in Europa.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.