Snap-on introduceert Flank Drive Xtra doppenset

Snap-on introduceert Flank Drive Xtra doppenset

Snap-on Tools heeft de Flank Drive Xtra ontwikkeld,, een doppenset met een nieuw ontwerp waardoor hij zeer sterk en duurzaam is.
Laag gewicht
De Flank Drive Xtra (FDX) is ontwikkeld met het oog op een laag gewicht. Ook is hij bereikbaar in nauwe ruimtes en gericht op het snel uitvoeren van een reparatie. Omdat de FDX doppen bouten en moeren verder van de hoeken grijpen, is een hoger draaimoment mogelijk en kan er 25 procent meer kracht op het contactvlak worden uitgeoefend dan bij het oorspronkelijke Flank Drive systeem.
Afgeschuind
Daarnaast hebben Snap-on FDX doppen optimaal afgeschuinde zijden binnenin de zeskant en een afgeschuinde rand aan het uiteinde van de dop. Daardoor kunnen ze makkelijker op de bout of moer geplaatst worden en kan er 50 procent meer kracht worden gezet op kleinere en stuk/rond gedraaide bouten en moeren.
Dankzij de geprofileerde buitenkant kan de nieuwe FDX dop nog makkelijker verwijderd worden. Grote goed zichtbare markeringen aan de buitenkant zorgen dat de FDX doppen makkelijker te identificeren als deze in de gereedschapswagen of op de werkplek liggen.
Klik hier voor het filmpje.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.