Texa wint prestigieuze prijs

Texa wint prestigieuze prijs

De lezers van het Duitse vakblad PROFI Werkstatt verkozen de Konfort A/C machines van Texa als de beste voor het onderhoud van A/C-systemen van voertuigen. Dit laat importeur Explora weten.
Automechanika
Op de officiële openingsdag van de Automechanika Frankfurt-beurs ontving Texa de onderscheiding “Beste Marke 2018” in de categorie A/C-servicestations.De lezers van PROFI Werkstatt, kozen de Konfort 700, een assortiment A/C servicestations voor het vullen van airconditioningsystemen in voertuigen. Texa ontving bijna 20% van de totale stemmen van de lezers van het tijdschrift, die hun stem konden uitbrengen voor hun favoriete bedrijf en product in 22 verschillende categorieën.
Aanbevolen
Met zijn tien verschillende modellen voor koelmiddelen R134a, R1234yf en R744, wordt het Konfort 700-gamma aanbevolen door belangrijke voertuigfabrikanten en beschermd door verschillende patenten. In de loop der jaren heeft het zich kunnen onderscheiden in de wereldmarkt vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid van de productie. Alle Konfort-stations worden geproduceerd in Italië, op volledig geautomatiseerde productielijnen die voldoen aan de strengste internationale certificeringen. (Foto: Explora)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.