Autec-VLT op Autoprof Hardenberg met nieuwe schaarhefbruggen

Autec-VLT op Autoprof Hardenberg met nieuwe schaarhefbruggen

Autec-VLT is dit jaar aanwezig op de Autoprof Hardenberg met onder andere de nieuwe ASLP serie wielvrij op- en inbouw schaarhefbruggen. Dit laat het bedrijf weten.
Besparen
Met de nieuwe serie wielvrij op- en inbouw schaarhefbruggen kunnen bedrijven tot 50% besparen, aldus Autec-VLT. Vanwege de toename in lengte van personenwagens, beschikken de nieuwe serie ASLP3208/3608/4008 schaarhefbruggen standaard over langere opnametafels. Met een gegalvaniseerd bodemframe, de nieuwste bedieningstechniek voor ongeëvenaard synchroon heffen en de hoogste hefhoogte momenteel verkrijgbaar in de markt, is de nieuwe serie wielvrije in- en opbouw schaarhefbruggen een absolute primeur op het gebied van heffen. De vernieuwde constructie zorgt voor een zeer stabiele hefbrug. De schaarhefbrug is leverbaar in 3,2 – 3,6 en 4 ton en is voorzien van uitschuifstukken of flaps. De lagere rangeertijd draagt bij aan sneller werken en een verhoging van de ergonomie door minder fysieke verplaatsing voor de monteurs.
Carrosserieschaarhefbrug
Verder zijn ook nieuwe carrosserieschaarhefbrug voor lange voertuigen te zien met de extra lange rijbanen van 4.230 mm ideaal voor werkzaamheden aan lange voertuigen zoals Pick-up’s en de nieuwe generatie bestelauto’s. De AC3504 TWIN carrosserieschaarhefbrug is tevens voorzien van een wielvrije opname met 360 graden draaibare opname armen. Ook laat Autec-VLT de nieuwste generatie roetmeters zienHiermee kan er nu 100 keer grotere meetnauwkeurigheid gemeten worden dan de huidige roetmeters.
Autec-VLT is tijdens Auto Prof AMT Live Hardenberg 2018 te zien op stand 133.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.