Nieuwe veiligheidskooi voor veiligheid op werkplek

Nieuwe veiligheidskooi voor veiligheid op werkplek

Martins Industries, fabrikant van bandenuitrusting, introduceert een lijn heavy-duty veiligheidskooien met 6 beugels (MIC-6HD) waarmee de kans op letsel tijdens het oppompen van de band nagenoeg nul is.
Veiligheidskenmerken
De nieuwe veiligheidskooien bieden verschillende veiligheidskenmerken voor de bescherming van werknemers die banden monteren en oppompen. Hieronder vallen zes heavy-duty beugels, een pneumatische veiligheidsklep op de kooideur, een luchtslang met vergrendelkoppeling en een Air Deflection System voor maximale controle. De MIC-6HD veiligheidskooien bieden werknemers een one-stop-station voor het veilig en efficiënt monteren en oppompen van vrachtwagen- en busbanden. Gebruikers van MIC-6HD kunnen kiezen uit de veiligheidskooi 6 beugels HD, de veiligheidskooi Kit met een automatische bandenpomp of de veiligheidskooi Pit Stop 6 beugels HD. Het MIC-6HD montage- en vulstation kan worden toegevoegd om de fysieke handling te verminderen.
Werknemers
Martins heeft de MIC-6HD-serie ontwikkeld voor de veiligheid van bandenprofessionals. Hiermee worden op wereldwijd niveau de efficiëntie, veiligheid en arbeidsomstandigheden verbeterd van werknemers die banden monteren en oppompen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.