Goodyear lanceert milieuvriendelijke Fuelmax Performance

Goodyear lanceert milieuvriendelijke Fuelmax Performance

Goodyear lanceert op de IAA Commercial Vehicles 2018 de Fuelmax Peformance, zijn meest brandstofefficiënte bandengamma ooit.
A-label
De nieuwe Fuelmax Performance is de eerste Goodyear vrachtwagenband met een loopvlak in zuiver silica. Deze heeft een EU A-label voor brandstofefficiëntie en voldoet aan alle vereisten voor de 3PMSF-wintermarkering (Three Peak Mountain Snow Flake). Met deze banden kunnen langeafstandstransporteurs hun besparing op brandstofkosten optimaliseren. In combinatie met de nieuwe Goodyear proactive app kunnen ze vrachtwagenconstructeurs gemakkelijker helpen de steeds ambitieuzere CO2-doelstellingen van de EU te halen.
Brandstofbesparing
Het Goodyear Fuelmax Performance-gamma bestaat uit twee Fuelmax S Performance-stuurbanden en een Fuelmax D Performance-rijband. Volgens Goodyear maakt de combinatie van deze banden met bestaande Goodyear Fuelmax T-opliggerbanden – eveneens met een A-label voor brandstofefficiëntie – een stevige brandstofbesparing en vermindering van de CO2-uitstoot mogelijk.
Goodyear is tijdens de IAA Commercial Vehicles 2018 aanwezig in de New Mobility World in Paviljoen P11 op stands C102-104. (Foto: Goodyear)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.