Reedijk distributeur Brock Alloy Wheels

Reedijk distributeur Brock Alloy Wheels

Deze zomer breidt Reedijk Wheels and Tyres Group BV in Strijen zijn assortiment uit met autowielen van Brock Alloy Wheels. Dit laat het bedrijf weten.
Ook RC-Design
Reedijk Wheels and Tyres Group BV is dit jaar precies dertig jaar actief in de branche. Met de producten van Brock en het aanverwante RC-Design voegt Reedijk een enorme verscheidenheid aan wielen toe. Deze producten zijn honderd procent Europese makelij en zijn TÜV-gecertificeerd. Eigenaar Bert Reedijk: “Met dit grotere aanbod willen we ook klanten bedienen met modellen in het lagere segment, tussen 14 en 18 inch. De speciale ECO-wielen van Brock bieden meer mogelijkheden voor elektrische auto’s.”
Exclusief
Reedijk heeft naast deze nieuwe aanwinst al langer het merk GMP Italia, als enige aanbieder in de Benelux. Verder is het bedrijf exclusief importeur/distributeur van de merken Barotelli, Avus Racing, MCW, Evolution en TSW. Bijzonder is het brand dedicated wheelsprogramma, waarmee preferred partners samen met Reedijk een custom-designed wiel ontwikkelen voor een specifiek automodel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.