Inter-Sprint-oprichter Job van Vliet overleden

Inter-Sprint-oprichter Job van Vliet overleden

Vorige week is op 77-jarige leeftijd Job van Vliet, de oprichter en eigenaar van de Inter-Sprint Groep, overleden. Dit meldt Automotive Werkplaats.
Groei
Job van Vliet.nter-Sprint) Van Vliet bouwde zijn bandenservicebedrijf in Rotterdam in 50 jaar tijd uit tot het grootste bandendistributiebedrijf van Europa. Inter-Sprint groeide onder zijn leiding uit tot één van de grootste bandenbedrijven in Europa, met labels als De Sprint Autobanden, Inter-Tyre, Wheeltyre en de Bandenexpress. In 2014 kocht het bedrijf Van den Ban Banden. In mei van dit jaar gaven beide bedrijven kleur aan bandenbeurs The Tire Cologne. Van Vliet behoorde volgens Quote tot de honderd rijkste mensen van Nederland.
Bewondering
In een rouwadvertentie melden medewerkers en directie van het bedrijf met grote bewondering en diep respect afscheid te nemen van Van Vliet. “Door hard werken en een echte ondernemersgeest wist hij ondernemingen succesvol op te bouwen. Zijn inspirerende leiderschap was een groot voorbeeld voor ons allen. We zullen zijn doorzettingsvermogen, enthousiasme en grote betrokkenheid enorm missen.” (Foto: Inter-Sprint)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.