Crijns Bandenspecialisten wint aanbesteding Maastricht

Crijns Bandenspecialisten wint aanbesteding Maastricht

Gemeente Maastricht heeft haar aanbesteding voor het leveren van banden en bijbehorende service per 1 augustus 2018 definitief gegund aan Crijns Bandenspecialisten in Maastricht.
Huisleverancier
Crijns Bandenspecialisten was in het verleden ook al gedurende meer dan 20 jaar huisleverancier van Gemeente Maastricht, maar verloor deze klant 5 jaar geleden. Nu is de samenwerking vernieuwd met een nieuw contract voor 4 jaar. Het betreft het leveren van banden en bijbehorende service voor ca. 150 voertuigen in diverse configuraties, zoals (elektrische) bestelauto’s, huisvuilwagens en veegwagens.
Mobiel houden
Gemeente Maastricht heeft in deze aanbesteding grote nadruk gelegd op het leveren van een snelle en kwalitatief hoogwaardige (24-uurs) service, om haar wagenpark zo mobiel mogelijk te houden. Crijns Bandenspecialisten kan aan deze eisen voldoen met haar 4 servicewagens met ondersteuning van Bandenspecialisten Gronsveld.
Crijns Bandenspecialisten meldt daarnaast ook als beste uit de bus te zijn gekomen bij de strenge eisen die de gemeente stelde aan scherpe prijzen, gekwalificeerd personeel en het leveren van de gewenste bandenmerken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.