Apollo lanceert nieuwe all season-banden van Altrust

Apollo lanceert nieuwe all season-banden van Altrust

Na de Altrust Summer – winnaar van twee grote bandentests* in 2017 – voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Dit laat de bandenproducent weten.
Bestelwagens
Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten. De Altrust All Season werd afgelopen mei gepresenteerd tijdens The Tire in Keulen. De band kan het hele jaar worden gebruikt. Hij biedt uitstekende remprestaties op natte wegen, optimale stabiliteit in bochten en is geluidsarm gedurende zijn gehele levensduur. De uniforme drukverdeling over het loopvlak zorgt voor een gelijkmatig slijtpatroon, wat de levensduur verlengt.
Remeigenschappen
De Altrust All Season heeft uitstekende remeigenschappen op natte ondergronden. De aangepaste voetprint zorgt voor een betere waterafvoer en voorkomt aquaplanning. De band biedt ook een grote stabiliteit tijdens het nemen van bochten onder alle weersomstandigheden. Overbruggingen tussen de profielblokken in de schouder zorgen voor een grotere stijfheid, terwijl de rechte en starre constructie van de wangen bijdraagt aan de stabiliteit en de nauwkeurigheid van het stuurgedrag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.