Profile DBS Papendrecht naar nieuwe locatie

Profile DBS Papendrecht naar nieuwe locatie

Profile DBS Papendrecht heeft een nieuw bedrijfspand betrokken. Op de nieuwe locatie is het bedrijf nu gevestigd samen met Profile DBS Alblasserdam.
Dienstverlening
Voorheen was DBS Alblasserdam truckvestiging, waar voornamelijk vrachtwagenbanden werden gemonteerd. DBS Papendrecht was juist een vestiging waar de particuliere rijder terecht kon, ook voor APK en groot onderhoud. Met de verhuizing van beide bedrijven naar het nieuwe bedrijfspand is Profile DBS Papendrecht een fullservice vestiging. De dienstverlening is uitgebreid, zo staat er bijvoorbeeld een sleutelkluis, zodat de particuliere rijder zijn of haar auto 27/7 kan brengen voor een bandenwissel, APK of onderhoud.
Bijna afgerond
De bouw van het nieuwe pand op het bedrijventerrein in Papendrecht is afgelopen maand zo goed als afgerond. “Er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet”, aldus het bedrijf: “Zoals definitieve signing aan de gevels en het terrein wordt nog beplant.” Profile DBS Papendrecht een fullservice vestiging, onder leiding van Brenda van Leeuwen (particulier) en Ron Tegelaar (Truck).
Profile Car & Tyreservice DBS Papendrecht is gevestigd aan de Nieuwland Parc 89 in Papendrecht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.