Continental reorganiseert top bandendivisie

Continental reorganiseert top bandendivisie

Continental heeft de top van het management van de bandendivisie van het concern gereorganiseerd. Dit heeft Continental AG bekend gemaakt.
Nieuwe leider
Na de reorganisatie leidt nu Christian Kötz de divisie Bedrijfsautobanden. Zijn vorige functie als Hoofd van Personen- en lichte bedrijfsauto vervangingsbanden EMEA is overgenomen door Philipp von Hirschheydt. Deze was voorheen Hoofd Personen en lichte bedrijfsauto vervangingsbanden in Azië Pacific, maar deze functie is nu de verantwoordelijkheid van Ferdinand Hoyos.
Kötz, Von Hirschheydt and Hoyos rapporteren direct aan Nikolai Setzer, lid van de Raad van Bestuur van Continental en Hoofd van de bandendivisie.
Internationale expertise
Reden van deze reorganisatie is om beter gebruik te maken van de international expertise die de nieuw aangestelde leden van de leiding in de afgelopen jaren hebben opgedaan. “Dit is een belangrijk element van onze langetermijn groeistrategie ‘Vision 2025’”, aldus Nikolai Setzer.
Foto: (v.l.n.r.) Christian Kötz, hoofd of Commercial Vehicle Tires, Philipp von Hirschheydt, hoofd Passenger and Light Truck Replacement Tires EMEA, Ferdinand Hoyos, hoofd Passenger and Light Truck Replacement Tires

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.