KwikFit opent 1e Pirelli Performance Center

KwikFit opent 1e Pirelli Performance Center

Afgelopen zaterdag 23 juni opende KwikFit haar eerste Pirelli Performance Center van Nederland in Breda. De opening werd gevierd met het bezoek van 70 bijzondere sportauto’s, van onder andere de merken Ferrari, Porsche, Maserati en Lamborghini.
Extra geïnvesteerd
Voor het Pirelli Performance Center is extra geïnvesteerd in de medewerkers om ze kennis over high performance banden bij te brengen en ze te informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Het KwikFit Pirelli Performance Center in Breda biedt daarom gespecialiseerde kennis over de karakteristieken van high performance banden, van advies tot montage, van balanceren tot onderhoud.
Het plan is om komend jaar nog een drietal van deze Pirelli Performance Centers te openen in Nederland.
Opleiden
Algemeen Directeur Martin Post van KwikFit over de opening van het Pirelli Performance Center: “Samen met Pirelli investeert KwikFit veel tijd in het opleiden en trainen van de monteurs. Zo zorgen we ervoor dat we altijd specialistische kennis in huis hebben voor de meest veeleisende auto’s. Onze monteurs bieden dan ook het beste advies op het gebied van grip en bandenkeuze.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.