The Tire in Keulen trekt 16 duizend bezoekers

The Tire in Keulen trekt 16 duizend bezoekers

The Tire Cologne heeft vorige week 16 duizend bezoekers getrokken. Dit meldt Automotive Management.
Succes
Afgelopen vrijdag sloot de 4-daagse vakbeurs de deuren. Organisatoren Koelnmesse en branchevereniging BRV hadden vooraf ingezet op minimaal 20 duizend bezoekers, maar spreken desondanks van een groot succes. “De bandenwissel van Essen naar Keulen is wat ons betreft geslaagd”, zegt Koelnmesse coo Katharina C. Hamma. “Het resultaat was optimaal: de kwaliteit van de bezoekers, het concept van het evenement, de bredere oriëntatie en de ruime opzet van de hallen.”
Conferenties
“De toevoeging van de internationale conferenties Global Retreading Conference en Future Tire Conference, maar ook de uitbreiding met de thema’s digitalisering, recycling en fleet management gaven het evenement een nieuwe impuls en bevestigen dat we met het oprichten van een nieuw platform voor de industrie in Keulen de juiste keuze hebben gemaakt”, vind BRV-voorzitter Stephan Helm.
De vakbeurs had een vloeroppervlak van 65,700 m2 met 533 standhouders, waarvan 169 uit Duitsland en de overige 68 procent van daarbuiten. Hierbij waren bedrijven uit Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Turkije en China het breedst vertegenwoordigd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.