Hankook 8e jaar bandenpartner DTM-races

Hankook 8e jaar bandenpartner DTM-races

Hankook is voor het achtste seizoen begonnen aan de DTM-races, die begin mei van start gingen in Hockenheim. Dit laat de bandenproducent weten.
Autosport
Hiermee versterkt Hankook opnieuw haar internationale betrokkenheid bij de autosport. Sinds 2011 is de bandenproducent de exclusieve bandenpartner van de toerautoserie. De deelnemende auto’s worden sinds vorig jaar voorzien van de vierde generatie van de slicks Ventus Race van Hankook. “Door de reductie van de aerodynamische downforce van de DTM-auto’s worden de racebanden van Hankook dit seizoen nog belangrijker”, aldus Hakook. “De banden moeten hierdoor nog meer mechanische grip leveren.”
Ook andere races
Naast de DTM worden dit jaar het Europees kampioenschap van de FIA Formule 3, de Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup en de Supercar Challenge powered by Hankook op racebanden van Hankook DTM-kaderprogramma gerreden. Het feit dat practisch alle klassen in het DTM-omlijstingsprogramma op Hankook banden staan, is naar eigen zeggen een bewijs voor de hoge kwaliteit en enorme veelzijdigheid van de producten van Hankook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.