CBX lanceert wielservice transportstraat van Teco

CBX lanceert wielservice transportstraat van Teco

CBX Nederland introduceert als aanvulling op haar assortiment wielserviceapparatuur nieuwe hulpmiddelen van Teco voor wielservice. Deze hulpmiddelen vormen  samen een wielservice transportstraat die modulair kan worden opgebouwd.
Veilig en snel
De Teco hulpmiddelen zijn ontwikkeld voor snel en veilig de- en monteren van banden en wielen. Met de nieuwe wiellift kan een wiel volledig vanaf de grond tot aan de werkhoogte worden opgetild. Volgens CBX is dit een belangrijk hulpmiddel om het personeel te ontlasten, zeker nu wielen steeds groter en vooral zwaarder worden..Ook nieuw is een trolley waarmee tot vier wielen tegelijk, inclusief de trolley, in één keer omhoog kunnen worden gebracht. Met speciale rollenbedden kunnen de wielen zonder overmatige inspanning naar de werkplek worden getransporteerd.
Hiel
Verder omvat de wielservice transportstraat een speciale afdruktafel voor het drukken van de hiel van de band een speciale ter bescherming bij het oppompen van een band. Ook is er een speciale hielzetter en een speciale voedingswand voor lucht- en stroompunten.
Er is ook eren speciale Teco trucklijn voor de truckindustrie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.