Vredestein Wintrac Pro debuteert op The Tire Keulen

Vredestein Wintrac Pro debuteert op The Tire Keulen

Apollo Vredestein lanceert van Vredestein op The Tire in Keulen (29 mei t/m 2 juni) de nieuwe Wintrac Pro winterband. Dit laat het bedrijf weten.
Officiële introductie
De details van dit gloednieuwe ultra-high-performance model wordt bij officiële introductie op 29 mei om 16.00 uur op de stand van Apollo Vredestein(hal 06.1, stand B060 C061) bekend gemaakt. Andere producten die te zien zijn op The Tire, zijn onder meer de onlangs geïntroduceerde Apollo Aspire XP-zomerband, het nieuwe assortiment van Apollo voor trucks, en de innovatieve Vredestein VF-tractorband (VF: Very High Flexion, met zeer grote doorbuiging) de Traxion Optimall. Ook is de het prototype van de Fortezza Flower Power te zien, de eerste fietsband ter wereld die is gemaakt van materiaal dat is geproduceerd via een techniek waarmee rubber gewonnen wordt uit paardenbloemen.
Productassortiment
De bandenfabrikant presenteert tijdens The Tire zijn volledige productassortiment van personenauto-, fiets-, agri-, truck en busbanden van de merken Apollo en Vredestein. Deze bandenvakbeurs vindt plaats van 29 mei t/m 2 juni in hall 6, 7, 8 en 9, en het aangrenzende buitengebied, van de Köllnmesse in Keulen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.