Event Tyres verrast tijdens test

Event Tyres verrast tijdens test

Event Tyres heeft verrast in bandentest. In een test in het Italiaanse tijdschrift Quattroruote eindigde deze budgetband op de tweede plaats.
Budgetbanden
Het tijdschrift testte 4 budgetbanden tegen 1 premium, om te onderzoeken of een lagere prijs ook een lagere kwaliteit betekent. Dit waren de Event Futurum Hp, Goodride RP28, Radar RP X20 en Star Performer UHP 1. Deze moesten het opnemen tegen de Pirelli Cinturato P7, alles in maat 205/55 R16. E banden werden gemonteerd op een BMW 118d en getest tijdens droog remmen, nat remmen en het hanteren op nat wegdek.
Beste
Volgens Quattroruote was de Event band de beste, met indrukwekkende marges. In de droge remtest stopt de Pirelli op 2,1 meter voor de tweede plaats, de Event Futurum HP (36,9 meter). Deze wordt gevolgd door de Star Performer, met 37,6 meter, de Radar met 38 en de Goodride met 38,9 meter.
In de regen gebruikt Pirelli 49,6 meter, terwijl Event 51.2 meter nodig heeft. Met deze resultaten springen beide banden naar voren in vergelijking met de andere geteste producten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.