Premio Peter de Groot opent tweede vestiging

Premio Peter de Groot opent tweede vestiging

Premio Peter de Groot heeft een tweede vestiging geopend in de Hoeksche Waard. De locatie van de nieuwe vestiging is Oud-Beijerland.
Uitbreiding
Het bandenservicebedrijf is enkele jaren lid van de Premio formule en biedt sindsdien ook complete autoservice. Hierdoor is de hoeveelheid werk fors toegenomen. Dit heeft al geleid tot een capaciteitsuitbreiding met een extra werkplaats van 300 m2 en een buitenterrein van 800 m2. Daar is nu een tweede vestiging aan toegevoegd. Hier is het nu ook mogelijk om buiten de normale openingstijden een afspraak te maken.
Service
Volgens De Groot is service één van de belangrijkste factoren waarmee het bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie: “Met service bedoelen we specifiek advies, vakkennis, vriendelijkheid, snelheid, klantgerichtheid en een ruim dienstenaanbod voor de klant. Deze alsmaar toenemende vraag van consumenten om compleet bediend te worden, vullen wij in met onze tweede vestiging.”
Premio is onderdeel van GDRP, Goodyear Dunlop Retail Partners en is een formule voor banden- en autoservicespecialisten. Premio biedt hen een volledig inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice, ondersteuning op gebied van Marketing & PR, automatisering en toegang tot de leasemarkt middels 4Fleet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.