Vaco reikt eerste Vaco awards uit

Vaco reikt eerste Vaco awards uit

Kluinhaar Bandenservice en Design in Hengelo, Kees van Gent Banden-Wielen in Wychen en De Bandenhal in Tilburg zijn de winnaars van de eerste Vaco Awatds. Deze werden uitgereikt op 8 maart 2018 tijdens het Vaco 80-jarige lustrum evenement in Baarn.
3 categorieèn
Tijdens het jubileum evenement presenteerden 9 finalisten uit de voorrondes zich in drie categorieën: Vakmanschap, Goed werkgeverschap en Duurzaam ondernemerschap. Kluinhaar Bandenservice en Design bv was de winnaar in de categorie ‘Vakmanschap’. De jury was onder de indruk van het feit dat ze zelfs landelijk een begrip zijn op het gebied van probleemoplossend vermogen en deskundigheid bij banden- en onderstelproblemen.
Goed werkgeverschap
Kees van Gent Banden-Wielen was de winnaar in de categorie ‘Goed Werkgeverschap’. Reden was volgens de jury de persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij alle leden van het team. In de categorie ‘Duurzaam ondernemerschap’ ging de VACO-Award naar de Bandenhal in Tilburg.
Reden was voor de jury vooral de manier waarop het bedrijf uit de crisis is gekomen: “De eigenaren hebben zich toen op innovaties gericht waarbij duurzaam werken een belangrijke factor was en nog steeds is.”
In totaal waren er 25 aanmeldingen en per categorie zijn drie bedrijven genomineerd. De drie finalisten streden om de eindzege door korte pitch filmpjes tijdens de lustrumavond. “De 230 aanwezigen bepaalden wie uiteindelijk de winnaar werd.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Fred van Reenen

    Alle winnaars van harte gefeliciteerd.
    Goed om te zien dat de “Familiebedrijven”in deze categorieën komen bovendrijven.
    Jullie kunnen trots zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.