The Tire start met innovatieprijs

The Tire start met innovatieprijs

The Tire Cologne, de nieuwe bandenvakbeurs die in mei plaatsvindt in Keulen, opende deze week de inschrijving voor een tweetal innovatieprijzen: de Kreativpreis Industry en de Kreativpreis Trade. Dit meldt Automotive Werkplaats. De winnaars worden op 29 mei bekend gemaakt tijdens de officiële opening van de beurs.
Initiatief
De Kreativpreis 2018 is een initiatief van de branchevereniging BRV, vakblad Gummibereifung, bandenfabrikant Hankook en Koelnmesse. Bedrijven die exposant zijn kunnen zich inschrijven voor één van de twee prijzen. De innovatieprijs kent een tweedeling tussen fabrikanten van bandengerelateerde producten en de retailbedrijven. “Deze differentiatie doet recht aan de grote verschillen tussen de handel en productie in de bandenbranche. Op deze manier stimuleren we ook kleinere, bedrijven om zich in te schrijven”, aldus de organisatie.
Vakjury
De Kreativpreis Trade richt zich op bandengrossiers, werkplaatsconcepten, serviceproviders en de toeleveranciers van deze bedrijven. De Kreativpreis Industry is bedoeld voor bandenfabrikanten, maar ook fabrikanten van werkplaats equipment, tpms en wielservicematerialen. Beide prijzen bestaan uit de categoriën  Innovatie van het jaar, Best Green Idea en Best Future Idea. Een vakjury kiest de winnaars uit de inzendingen die tot en met 30 april kunnen worden ingediend bij de beursorganisatie.
The Tire wordt gehouden van 29 mei tot en met 1 juni 2018 in de Koelnmesse is Keulen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.